Ellips Pool logotyp

Följ oss!

Search
Close this search box.

DESIGNEN ÄR DIN MED NIVEKO

Slut ögonen. Släpp lös fantasin. Det du ser är en Niveko.
Varje pool är unik. Precis som du. Idén om hur den skulle kunna se ut är inte ouppnåelig. Niveko gör pooldrömmar till verklighet.

Varför Niveko?

NIVEKO Overflow Advanced 3

Kvalitet

Niveko är måttstocken som alla andra jämför sig med. Positionen som världens främsta tillverkare ger dig högsta tänkbara innovationsnivå och en oöverträffad detaljfinish i varje pool. Niveko är det självklara valet för dig som inte nöjer dig med mindre än så.

NIVEKO Overflow Advanced - Serenity

Avtryck

För varje Niveko-pool som tillverkas tas stor hänsyn till vilka miljövärden som påverkas. Processens uttalade mål är att på alla sätt undvika onödigt slöseri med naturens resurser. Materialspill och kemisk påverkan hålls på ett absolut minimum. Detta ger lägsta möjliga produktionskostnad, både räknat i kronor och i priset för vår planet.

NIVEKO Overflow Evolution - Närbild

Teknologi

Alla Niveko-pooler är konstruerade för att drivas med långa serviceintervaller. En låg och planerbar driftskostnad ger många års bekymmersfritt ägande och komfortabelt nyttjande. Att inte förbruka mer än absolut nödvändigt i något led är en viktig del av Nivekos grundfilosofi som en klimatsmart tillverkare för vår tid. 

NIVEKO Overflow Underflow

Design

Nivekos pooler talar individualisten språk. Det finns inga begränsningar i vad som är möjligt. Vilken form du än önskar kan bli till en unik Nivekopool. Lekfull ingenjörskonst i kombination med skräddarsydd perfektion ger genomtänkt design som fulländar bilden. 

Niveko Overflow

En minimalistisk pooldröm som fångar varje betraktare. Niveko Overflow ger intryck av att vara utskuren och infälld från ovan. Kontrasten mellan vattnets glittrande speglingar och poolens precisa linjespel bildar en helhet svår att motstå.
Modern villa med en Niveko Overflow Infinity
En Niveko Skimmer Top-level med soldäck

Niveko Skimmer

Fulländad i sitt utförande ligger hemmets klarblå medelpunkt och väntar. Med ett fritt flödande vatten skapar Niveko Skimmer en akustisk harmoni och ger en invaggande känsla av att vara ett med elementen.
Ellips Pool är Niveko Profi partner

Ellips Pool är certifierad Niveko Profi partner och installerar Nivekos skräddarsydda pooler över hela Stockholmsområdet, på Gotland och i Norrbotten. För andra områden hänvisar vi till övriga Profi partners.

Ellips Pool är Niveko Profi partner