skräddarsydd perfektion

Niveko Monopools. En kombination av komfort, unik medveten design och kompromisslös kvalitet. Uppfyll era drömmar om den perfekta poolupplevelsen. Unna er att njuta nu och i många år framöver. Konstverk designade i ett högteknologiskt material speciellt framtaget för pooler.

MÅTTBESTÄLLDA POOLER I ETT STYCKE

Niveko är den mest exklusiva poolen på marknaden. Vi på Ellips Pool är stolta över att vara en certifierad Niveko Profi partner och är den ni vänder er till i Stockholm, på Gotland och i Norrbotten. Över 450 Niveko-pooler produceras årligen i Europa. Nivekos företagsfilosofi och vision är att aldrig kompromissa med detaljerna eller kvaliteten. Därför kan Niveko ge hela tio års garanti på vattentätheten i poolens väggar, botten och rörledningar, och även lämna tio års garanti mot färgskillnader på väggar och botten. Niveko är ensamma på marknaden med att tillverka sina pooler i ett material enkomt framtaget för produktion av simbassänger, speciellt lämpat att tåla kemikalier i vattenmiljö samt motstå solens kraftfulla strålar. 

en vacker poollösning

De flesta familjer investerar i en pool endast en gång i livet. Ni förtjänar en vacker och unik pool utformad för att leva upp till just er pooldröm. En pool där ni kan njuta tillsammans som familj och era gäster. Niveko är i framkant av de senaste och mest innovativa lösningarna och trenderna. Vi rekommenderar alltid ett inledande samtal för att få en uppfattning om vilka idéer och tankar ni har kring pool och poolmiljö. Visa oss gärna några inspirerande bilder som ni har sparat, och berätta för oss vilka tankar och överväganden ni har gjort. Då är vi väl förberedda vid vårt nästa möte som äger rum i er trädgård. Våra kunder är vår viktigaste inspirationskälla, och därför är det hemma hos er och i er hemmiljö som vi får de bästa uppslagen till att möta era förväntningar.
 
Processen kring projektet ska vara en rolig resa från början till slut. Vi på Ellips Pool finns till hands för att förverkliga er pooldröm. Vi hjälper er att göra rätt val, inspirerar och ger goda råd. I samarbete med er hanterar vi varje steg i byggprocessen så att ni får en bra upplevelse, från att det första spadtaget till det färdiga resultatet. Er pool är speciellt utformad och byggd från grunden exakt i den storlek som vi kom överens om vid våra första möten, i harmoni med er trädgård och den omgivande miljön. Vi arbetar nära teamet av professionella och skickliga tekniker som medverkar genom hela bygg- och planeringsprocessen.