Ellips Pool logotyp

Följ oss!

Master Spas logo

Ellips är återförsäljare för amerikanska Master Spas. Låg energiförbrukning, material som håller över tid och en bekymmersfri användarupplevelse ger avkoppling på riktigt. I över 30 år har spa- och swimspatillverkaren från Fort Wayne i Indiana utvecklat och förfinat den hydroterapeutiska upplevelsen. Master Spas förstår vad vi längtar efter. Avslappning, avkoppling och massage med hjälp av vattnets välgörande strålar.

en mästare – tre nivåer

Ett livsförändrande spabad. Stora ord som får mening från första stund. Clarity Spas-serien erbjuder avkoppling, rekreation och komfort på en ny nivå. Hög kvalitet och lika hög utrustningsnivå till ett konkurrenskraftigt pris.

Master Spas - Twilight

Twilight-serien är utformad för avslappning och komfort. Med sina genomarbetade funktioner och uttänkta design skapar Twilight en spaupplevelse som ingen annan. Valet för ett bra liv.

Prestanda är vad som skiljer de bästa från alla andra. Michael Phelps Legend är ledande i premiumsegmentet med ett ointagligt teknikförsprång och unikt genomarbetade funktioner. En spabadsupplevelse som ingen annan.

pooldagar
i Upplands Väsby

pooldagar 26-28 maj
i Upplands Väsby

Kom till Sveriges mysigaste visningsanläggning för pool. Upplev Niveko Monopools exklusiva designpool på plats hos oss i verklig utemiljö. Rabatterade priser gäller under hela helgen.