Ellips Pool logotyp

Följ oss!

Viskan Spa logotype

Ellips Pool är återförsäljare av Viskan spa – det enda svensktillverkade spabadet på marknaden. Viskan passar vår filosofi. I ett avlångt land ett land med stora regionala skillnader ställs stora krav på  konstruktion och materialval. Här excellerar Viskan med en väl uttänkt design som passar vårt nordiska klimat. Sveriges enda tillverkare finns i Skene i Västergötland. En bygd med industritradition vars värden ligger tryggt inbäddade i varje spabad som lämnar fabriken.

V-SERIEN

Samtliga bad i denna serie är utrustade med Viskans största belysningspaket, aromterapi, jets i olika storlekar och funktioner, titaniumvärmare, AOP-rening och mycket mer. Alumi-panel som standard.

S-SERIEN

Samma höga grundkvalitet som i alla Viskans bad. Separat cirkulationspump och ozonrening som standard. Riktbara jets för skön punktmassage, samt undervattens- och vattennivåbelysning. Bad med mycket hög kvalitet – till ett riktigt bra pris.

Spatunna

Kanske har du tidigare badat i vedeldad tunna, eller ägt en själv? Med Viskans spatunna slipper du planeringen med att fylla på vatten och elda för varmvatten vid varje bad. Det är alltid startklart för ett varmt och avkopplande spontanbad. Spatunnan behövs heller inte tömmas efter bad. Vattenbyte görs endast 3–4 gånger per år.

pooldagar
i Upplands Väsby

pooldagar 26-28 maj
i Upplands Väsby

Kom till Sveriges mysigaste visningsanläggning för pool. Upplev Niveko Monopools exklusiva designpool på plats hos oss i verklig utemiljö. Rabatterade priser gäller under hela helgen.