Ellips Pool logotyp

Följ oss!

Sök
Stäng denna sökruta.

Vinterstängning

Vinterstängning av Ellips poolvärmepump. Gör så här.

Öppna både in- och utlopp genom att lösgöra de delbara unionerna som är anslutna till pumpen. Luta pumpen maximalt 20 grader och låt vattnet rinnna ut. Om pumpen lutas mer finns risk att detaljer i kompressorn flyttar ur sitt läge och medför att pumpen inte kommer att starta.

Varför ska jag placera poolbelysningen på poolbotten?

När vattnet fryser på vintern och du lägger belysningen på sargkanten kommer att belysningkabeln att frysa fast i isen. Då det senare tinar och isen blir rörlig i poolen kan den fastfrusta kabeln slitas sönder. Placera därför alltid din belysning på botten av poolen vid vinterstängning enligt våra instruktioner.

relaterade produkter

Inget är viktigare än rent vatten. Välj rätt kemikalier och tillbehör som håller badvattnet kristallklart och anläggningen fräsch.

Tillbehör för bad och bassäng

Poolshop.se – öppnar inom kort